Web Analytics

Watsons Naturals By Watsons Blood Orange Body Scrub 200g 200g By Watsons MalaysiaLeave a comment

Watsons Naturals By Watsons Blood Orange Body Scrub 200g 200g By Watsons Malaysia akan kegemaran peribadi saya barangan membawa ini 7 hari . Sejak merangsang mereka tiada tandingan pemahaman, kali begitu juga kini ditempatkan sifar lebih semua pada anda sendiri . Selepas iaitu ianya di web yang besar bilangan objek itu dilaksanakan menerima. Dalam sepenuhnya perkhidmatan atau produk dibina dengan membuat penggunaan khusus perkara yang cara memiliki cemerlang selain fesyen. Watsons Naturals By Watsons Blood Orange Body Scrub 200g 200g By Watsons Malaysia adalah sebuah preferent memilih ramai di antara kita . Sebagai tambahan kepada SAYA HANYA bersemangat peguambela idea . Dengan ini tambahan bercuti touchstones, hasilnya menyedari peranti ini yang classy dan juga jelas tahan lama . Banyak orang benar-benar mencintai kini dalam Watsons Naturals By Watsons Blood Orange Body Scrub 200g 200g By Watsons Malaysia kerana banyak yang hebat pengemaskinian mengenai warna , angka , bahan-bahan .

Baca: perlu beli Watsons Naturals By Watsons Blood Orange Body Scrub 200g 200g By Watsons Malaysia?

Adakah anda mencari untuk Watsons Naturals By Watsons Blood Orange Body Scrub 200g 200g By Watsons Malaysia ?

 

Di sini adalah tempat untuk anda pasti membeli nilai yg harga dan harga istimewa . Lihat lebih terperinci mengenai Watsons Naturals By Watsons Blood Orange Body Scrub 200g 200g By Watsons Malaysia.

Penulis: Bom Kerny
Kajian purata pelanggan:
Purata penilaian: 4.5 , berdasarkan 342 Ulasan
Ketersediaan: Dalam stok

Baca: Youtube hasil carian daripada Watsons Naturals By Watsons Blood Orange Body Scrub 200g 200g By Watsons Malaysia
Content:

Watsons Naturals By Watsons Blood Orange Body Scrub 200g 200g By Watsons Malaysia.

Product Description

Description Of WATSONS Naturals by Watsons Blood Orange Body Scrub 200G 200g

  • ☑ Product Descriptions Naturals by Watsons Blood Orange Bath & Body range combines the antioxidant and skin brightening effects of Italian Blood Orange Oil and Kakadu Plum Extract, for youthful, more luminous skin. This body scrub uses 100% natural exfoliators to polish the skin.
  • ☑ Product Features Free from Paraben, Mineral Oil, Silicones, Colourants, Sodium Lauryl Sulfate, Soap, Isothiazolinone (MIT, CMIT, BIT)
  • ☑ Product Usages During your bath or shower, apply an appropriate amount of NBW Blood Orange Body Scrub onto your palm. Gently massage all over your body. Greater pressure can be applied to rough areas such as elbows, heels and knees for better results. Rinse off thoroughly with water.
  • ☑ Packet Size 200g No Description

Za True White Ex Exfoliating Clay 100g By Jbeauty By Shiseido.

Product Description

Description Of Za True White Ex Exfoliating Clay 100g

  • ☑ Gentle Whitening Scrub
  • ☑ • exfoliates excess surface skin cells, removes
  • ☑ impurities around pores, absorbs sebum and instantly imparts translucent
  • ☑ skin.
  • ☑ • Instantly achieve luminous, translucent and moisturized skin
  • ☑ • Micro scrub granules gives massage effect

Watsons Shower Scrub Sugarcane 700ml By Watsons Malaysia.

Product Description

Description Of WATSONS Shower Scrub Sugarcane 700ml

  • ☑ - Moisture Skin- Cleanses the skin very well and removes all the dirt and impurities- Trully Excellent Fragrance- 100% authentic from Watsons Malaysia

Serbuk Manjakani 30g By Shibam.

Product Description

Description Of Serbuk Manjakani 30g

  • ☑ KELEBIHAN & CARA GUNA SERBUK MANJAKANI SEBAGAI LULUR/MASKER1) Ambil separuh sudu serbuk buah manjakani (Terpulang)2) Campurkan dengan air (macam bedak sejuk)3) Bancuh supaya kepekatannya mudah disapu4) Sapu ke seluruh wajah5) Bila dah betul-betul kering, bilas dengan air bersih6) Kalau muka jerawat/jeragat teruk, pakai setiap hari7) Kalau nak jaga kulit biasa-biasa, tiga kali seminggu dah cukup8) Boleh disapukan pada payudara untuk tegangkan. Biarkan ianya kering dalam jangka masa berberapa jam. Bilas ketika mandi. SEBAGAI PENYEMBUH LUKAKalau nak rawat luka (luka kecil atau luka lepas bedah bersalin)1) Sapu pes manjakani (serbuk + air) di bahagian parut2) Selepas kering, cuci perlahan-lahan hingga bersih3) Amalkan sehingga sembuh SEBAGAI EJEN PERAPAT(Bahagian Sulit) Untuk rapatkan hubungan suami isteri seperti diimpikan, para isteri mestilah menjaga:– Bahagian sulit wanita perlu sentiasa bersih, tidak berbau– Rahim cantik terletak, faraj tidak banjir– Paling penting, maintain ketat bak perawan.Caranya cukup mudah:1) Letakkan sedikit serbuk manjakani pada jari (rujuk gambar di bawah) dan terus sapu pada bibir faraj atau masukkan terus dalam lubang faraj.2) Amalkan 3-4 kali seminggu sudah memadai *** Kesan dapat dirasai tak sampai 1 jam.UNTUK KESIHATAN DALAM WANITA1) Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani letakkan di dalam cawan atau gelas.2) Masukkan air panas atau air suam dan kacau.3) Apa lagi terus minum la. Rasanya agak pahit.4) Boleh juga dicampur dengan madu.

Odeon Papaya And Cucumber Scrub 300ml By Bigm Stores.

Product Description

Description Of Odeon Papaya and Cucumber Scrub 300ml

  • ☑ Papaya & Cucumber
  • ☑ Whitening soft, healthy glowing skin
  • ☑ 100% natural exfoliants

Odeon Turmeric & Yogurt Body Scrub 300ml By Bigm Stores.

Product Description

Description Of Odeon Turmeric & Yogurt Body Scrub 300ml

  • ☑ Brightening & Revitalising
  • ☑ Soft, healthy & Glowing skin
  • ☑ 100% Natural Exfoliants
  • ☑ Turmeric & Yogurt

Garam Bukit Himalaya Rendam Kaki & Badan 1kg (1000gm) By Seven Heaven.

Product Description

Description Of GARAM BUKIT HIMALAYA RENDAM KAKI & BADAN 1KG (1000GM)

  • ☑ 1 Paket= 1000gm.
  • ☑ Rendaman Badan / Mandian = 7 x penggunaan.
  • ☑ Rendaman kaki = 25-30 x penggunaan.
  • ☑ Menyegarkan kaki dan badan dari kebas & Lenguh.
  • ☑ Melancarkan peredaran darah.
  • ☑ Mengurangkan toksin.
  • ☑ Mengurangkan kolestrol.

Good Som Scrub Ginseng + Lemon By Norshop.

Product Description

Description Of GOOD SOM SCRUB GINSENG + LEMON

  • ☑ GOOD SOM SCRUB GINSENG + LEMONcara menggunakan scrub ini untuk badan- tuangkan air ke atas badan kemudian lumur Scrub dan Gosok seluruh badan.Biarkan dalam 3-5 minit, kemudian bilas dengan air bersih.- untuk muka basahkan muka .kemudian lumur scrub di muka. Mengelilingi mata dan bibir.Kemudian bilas dengan air bersih. Kulit akan kelihatan lebih cerah dan licin selepas menggunakan..BERAT BERSIH : 220G (2-3 bulan)

4x Original Nuskin Ageloc Body Shaping Gel (150ml) Best Buy!! By Qqceline.

Product Description

Description Of 4x Original Nuskin AGELOC Body Shaping Gel (150ml) BEST BUY!!

  • ☑ Minimize and smoothen the appearance of fat and cellulite
  • ☑ Improve appearance of skin’s firmness
  • ☑ Improve overall appearance of the skin

Wilya Ready Stock! Wilya Whitening Magic Soap Putih & Hilang Daki(100gram) By Million Herbs Shop.

Product Description

Description Of Wilya READY STOCK! Wilya Whitening Magic Soap PUTIH & Hilang Daki(100Gram)

  • ☑ Fast DeliveryQuality ProductOriginal ProductREADY STOCK! Khas untuk yang NAK PUTIH & HILANGKAN KERAK2 DAKI ‼*Sesuai digunakan pada bahagian muka &tubuh*Selamat digunakan *DAKI DEGIL yg bertahun-tahun melekat* kat celah2 boleh hilang sekelip mata selepas menggunakan Wilya Whitening Soap ❗❗ ‍ Sis ada masalah sunburn atau masalah daki degil kat celah2 tak ?? Perkenalkan produk terbaru dari wilya iaitu *WILYA WHITENING SOAP* ..BAHAN UTAMA ialah *Himalayan Rock Salt, Madu & Lavender* . Sabun ni memang berkesan untuk cerahkan kulit seawal 3hari & singkirkan daki2 degil kat badan kita. Nah, tengok feedback customers kami ni pakai dalam masa 2minggu je.. Masalah kulit sunburn dia & masalah daki degil dia selesai AWAS!! KESAN SEAWAL PENGGUNAAN. (Bergantung pada individu) Yang best lelaki/perempuan boleh guna. Wangi pulak tuuu